IT-professionals voor diverse functies

Ben jij een IT-er met een neus voor kwaliteit? Dan zit je bij ons goed!

Voor onze opdrachtgevers zijn wij voortdurend op zoek naar goede mensen. Wij detacheren alleen ervaren professionals op basis van kennis, expertise en kwaliteit en nauwsluitend aan de klantvraag. Ook passen ‘onze mensen’ bij onze normen en waarden, zoals goede communicatie, transparantie en het ontzorgen van de klant staan centraal.

Daarnaast zijn we bij al onze professionals nauw betrokken voor, tijdens en na een opdracht. We leggen de lat hoog in de zoektocht naar geschikte professionals en hebben een neus voor kwaliteit, kennis en commitment!

Wie zoeken we?

  • medior of senior IT-professional
  • HBO-werk- en denkniveau
  • minimaal 5 jaar ervaring
  • specialist op het gebied van infrastructuur of applicatieontwikkeling, in de domeinen backend, werkplek en applicatie/systeem

Freelance of in dienst?
Ben je freelancer of wil je liever in dienst bij Rhino-IT? Je kwaliteiten zijn het belangrijkste! Wij zorgen voor de passende contractvorm.

Solliciteren
Ben je toe aan een volgende stap in je carrière of op zoek naar een uitdagend project? Pas je in het profiel dat we zoeken en heb je interesse om bij of via Rhino IT te gaan werken? Laat dan je LinkedIn-profiel achter en we nemen spoedig contact met je op.

Over deze vacature

 

Locatie
Wisselend

Uren per week
36-40 uur per week

Solliciteren


Stuur je CV en motivatie naar:

Anjenie Ramcharan

Meer informatie


Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met:

Anjenie Ramcharan
T: +31 (0)10 3025 000
E: anjenie.ramcharan@rhino-it.nl

Kantoor

Leeuwenhoekstraat 1
2652 XL Berkel en Rodenrijs

Contact

Privacy   |   Algemene voorwaarden   |   © 2018-2020 Rhino IT B.V.