Onze visie

Wij schuiven geen dozen, laat staan cv’s of mensen

Wij zijn een kleine, actieve detacheringsorganisatie. Bij ons is nog ruimte voor een persoonlijke aanpak en eerlijke communicatie op basis van onze uitgebreide ervaring in het veld. Zo bieden wij echt toegevoegde waarde, zowel naar de klant als naar de professional.

RHINO IT is in 2018 ontstaan uit management- en adviesorganisatie CINX. Waar de professionals van CINX bij een variëteit aan klanten grote projecten en programma’s tot een goed einde brengen, ligt bij RHINO IT de focus op detachering en het bieden van een duurzame oplossing voor alle betrokken partijen.

Hoewel de focus verschilt, is de visie van beide organisaties gelijk. Wij noemen dat de kracht van samenwerking, die zorgt voor een duurzaam resultaat voor alle partijen. Zo bouw je samen aan vooruitgang en innovatie.

Aandacht voor de klant en duidelijke, eerlijke communicatie zorgen voor de mogelijkheid om echt waarde toe te voegen en een geschikte kandidaat te leveren met de benodigde kennis, ervaring en soft skills.

Kwaliteit
Bij ons staat de vraag van de klant centraal. We kijken eerst naar de klant en de klantvraag, voordat we met een voorstel komen. Door de klantvraag goed te kwalificeren, kunnen we voor u de juiste IT-professional selecteren, met inhoud én kennis van zaken. Iemand die meedenkt en de business snapt. Iemand die de vraag goed kan duiden, de markt kent, bekend is met innovatieve oplossingen en inspeelt op de klantbehoefte.

Daarnaast investeren we in samenwerking met de klant en de kwaliteit van onze dienstverlening. Dit doen we door een dedicated accountmanager aan te stellen, die een single-point-of-contact vormt voor uw organisatie. Ook spreken we voor plaatsing altijd eerst zelf met de kandidaat en voeren we een referentiecheck uit. Bij RHINO IT staat kwaliteit van dienstverlening voorop tegen een marktconform uurtarief.

Bij RHINO IT staat kwaliteit van dienstverlening voorop tegen een marktconform uurtarief.

Oplossing nodig?
Ook toe aan een solide oplossing die echt werkt? Neem dan snel contact op! We denken graag vrijblijvend met je mee over constructieve oplossingen, die daadwerkelijk waarde toevoegen aan je organisatie.

Contact

Bob Streefkerk

010 3025 200

 bob.streefkerk@rhino-it.nl